incl-top
Battenfeld Sverige AB - Till förstasidan!
Teknisk support och service
Reservdelar
Kundtjänst - Kontakt
incl-mellantop
incl-menu-left
Prenumerera på vårt nyhetsbrev NEWS Bulletin för senaste nytt!WITTMANN
KRINGUTRUSTNING FÖR MATERIALHANTERING OCH TEMPERERING

Wittmann
Wittmann Tempereringsaggregat
Tempereringsaggregat
Tempereringsaggregat för vatten från ca 30°C upp till 180°C. Allt från enklare basaggregat till aggregat med extra kraftfulla pumpar och element. Byggda av kvalitetskomponenter. För processer med höga temperaturer finns även oljeaggregat som tempererar upp till 250°C.

Rätt pris direkt!Tempro Primus C90 - endast €1220EUR - klicka & läs mer!


PDFKatalog Tempereringsaggregat
(Broschyren är på engelska)

Wittmann
Wittmann Materialhantering
Materialhantering
Wittmann levererar allt från enkla motordrivna materialsugar (Feedmax) till kompletta nätverksstyrda systemlösningar med RFID-taggade anslutningar för automatiskt materialval. Vi kan förse dig med allt från enkla materialbehållare till hela system och bistår med kompletta installationer, dimensionering, rördragning, vakuumsystem  - ja, allt för en komplett helautomatisk plastfabrik!


PDFKatalog Materialhantering
(Broschyren är på engelska)

Wittmann
Wittmann Kvarnar
Kvarnar
Wittmann har ett komplett utbud av kvarnar för regranulering av ingöt och plastskrot. Kvarnarna har en kapacitet från ca 10 kg/h upp till ca 700 kg/h och finns för placering bredvid formspruta eller som fristående återvinningsanläggning. Välj mellan traditionella kvarnar med snabbroterande knivar eller lågvarviga för bästa ekonomi och bästa granulatkvalitet.


PDFKatalog Kvarnar
(Broschyren är på engelska)

Wittmann
Wittmann Kylaggregat
Kylaggregat
COOLMAX är våra kraftfulla, kompakta, mobila, luftkylda kylaggregat för vattentemperaturer under 30°C. Finns i ett flertal versioner med en kylkapacitet på 10--89kW (8,600--76,798 Kcal/h). Genomtänkt konstruktion för bästa livslängd och minimalt med underhåll. Pump med övertrycksskydd. Generöst tilltagna kylflänsar - för bästa effekt och för att förhindra dammansamling. Kompressor med hermetiskt lödade kopparrör - minimal läckagerisk. Anti-freeze-kontroll.


PDFBroschyr Kylaggregat
(Broschyren är på engelska)

Wittmann
Wittmann Infärgare/Doserare
Infärgare/Doserare
För att få bästa ekonomi och kvalitet vid tillsats av additiver krävs en bra doserare/infärgare. Wittmann erbjuder allt från enklare volumetriska doseringssystem (Dosimax) till fullgravimetriska precisionsblandare (Gravimax) för upp till 8 olika material.

Rätt pris direkt!Gravimax Primus G14 - klicka & läs mer!


PDFKatalog Infärgare/Doserare
(Broschyren är på engelska)

Wittmann
Wittmann Torkaggregat
Torkaggregat
Wittmann's materialtorkar finns som fristående, mobila, aggregat eller som kompletta, nätverksstyrda system och centraltorkar. Effektiv och skonsam torkning. Genom en rad energibesparande funktioner är torkaggregaten energisnåla - och dessutom energideklarerade.


PDFKatalog Torkaggregat
(Broschyren är på engelska)

PDFInfo om energideklarering
(Broschyren är på engelska)


Wittmann
Wittmann Flödesregulatorer
Flödesregulatorer
Wittmann har under lång tid varit världsledande när det gäller vattenregulatorer. Bästa kvalitet, brett utbud och konkurrenskraftiga priser. Vill du få kontroll på flödet - välj vattenbatterier från Wittmann! De manuella regulatorerna finns i 3 olika serier (101, 301, 401) för flöden på upp till 30 l/min. Det finns även helautomatiska regulatorer (WFC & Flowcon) samt regulatorer för högtemperatur (200/230).


PDFKatalog Flödesregulatorer
(Broschyren är på engelska)


För ytterligare information, besök gärna Wittmanns hemsida:
www.wittmann-group.comincl-fot
Battenfeld Sverige AB   |   Skallebackavägen 29   |   302 41 HALMSTAD   |   035-15 59 50   |   info(a)battenfeld.se
Vi tillämpar Wittmann Group Allmänna Sälj- och  Leveransbestämmelser vid all försäljning och vid alla leveranser om inget annat avtalats.