incl-top
Battenfeld Sverige AB - Till förstasidan!
Teknisk support och service
Reservdelar
Kundtjänst - Kontakt
incl-mellantop
incl-menu-left
Prenumerera på vårt nyhetsbrev NEWS Bulletin för senaste nytt!VÅR MÅLSÄTTNING
TJÄNSTER OCH PRODUKTER AV BÄSTA KVALITET

Vår målsättning är att leverera tjänster och produkter av bästa kvalitet. Vi är därför ISO-certifierierade och arbetar dessutom med ständiga förbättringar genom vårt interna kvalitetsprogram.

 
Vi mäter, kontrollerar och följer upp
Som en del av vår ISO-certifiering arbetar vi internt med vårt kvalitetsprogram. Detta innebär bl a att vi mäter, kontrollerar och följer upp sekvenser inom olika områden av vår verksamhet för att tidigt kunna "fånga upp" och rätta till eventuella avvikelser.

 
Ständiga förbättringar
Ingenting är så bra att det inte kan bli bättre, och därför jobbar vi med ständiga förbättringar och förebyggande kvalitetsarbete. Allt för att vi ska kunna ge dig som kund allra bästa service.


Skulle det trots detta vara något som du inte är nöjd med - berätta det gärna för oss, så ska vi göra vårt yttersta för att lösa eventuella problem - och förebygga att de händer igen.
ISO-certifiering enligt 9001:2008


Battenfeld Sverige AB är ISO-certifierade enligt 9001:2008 som en naturlig del av vårt kvalitetstänkande - och som en naturlig länk mellan oss och våra ISO-certifierade leverantörer.


PDFISO-certifikat Battenfeld Sverige AB

 
Dokumenterad kvalitetsstyrning
ISO 9001:2008 är ett kvalitetsledningssystem som innebär att man har en uppbyggd struktur från ledning och nedåt för hur man arbetar med kvalitetsfrågor. Vidare har man fasta rutiner för verksamheten som dokumenteras i en kvalitetsmanual. Att systemet fungerar över tiden säkerställs genom internrevision och genom externa revisioner av ackrediterade certifieringsorgan.
 
Trygghet för dig som kund
Standarden är internationell och motsvarande certifiering finns hos Battenfelds fabriker, vilket ger en obruten länk från tillverkare, via Battenfeld Sverige AB, till dig som kund. ISO-certifieringen är en trygghet för dig som kund då du vet att Battenfeld målmedvetet arbetar efter fastställda rutiner och kvalitetsnormer.
incl-fot
Battenfeld Sverige AB   |   Skallebackavägen 29   |   302 41 HALMSTAD   |   035-15 59 50   |   info(a)battenfeld.se
Vi tillämpar Wittmann Group Allmänna Sälj- och  Leveransbestämmelser vid all försäljning och vid alla leveranser om inget annat avtalats.