incl-top
Battenfeld Sverige AB - Till förstasidan!
Teknisk support och service
Reservdelar
Kundtjänst - Kontakt
incl-mellantop
incl-menu-left
Prenumerera på vårt nyhetsbrev NEWS Bulletin för senaste nytt!T.I.G. PRODUKTIONSÖVERVAKNING
MES, MANUFACTURING EXECUTION SYSTEM / MPS, MATERIAL-
& PRODUKTIONSSTYRNING

Från österrikiska T.I.G. erbjuder vi marknadsledande MES/MPS-system för övervakning och styrning av produktion. Som användare får man uppdaterad produktionsdata i realtid och en överblick av resurser och kvalitet. Helt enkelt: Full kontroll på hela produktionsflödet vilket leder till ökad produktivitet och minskad kassation.

T.I.G. MES-system
TIG - du kan inte bearbeta det du inte mäter
I korthet - Vad är T.I.G. 'authentig'?
T.I.G. 'authentig' är ett s k MES-system - Manufacturing Execution System - för att få en komplett överblick av produktionsförloppet inom tillverkande industri. Systemet kopplar ihop tillverkande maskiner med resurser och materialflöden, vilket gör att man kan följa och analysera hela förloppet i hela produktionskedjan.

Systemet är modulbaserat. Fullt utbyggt ger det en total kontroll på hela kedjan, från inköp av råvaror och komponenter hela vägen fram till färdiga produkter, inklusive kvalitetskontroll och energieffektivitet.

Man ser enkelt och i realtid t ex behovet av råvaruinköp, när en produktionsserie är färdigkörd, vilka maskiner som är i produktion och hur mycket de har producerat, när det är dags för maskinservice, hur lång tid maskinerna stått still, produktivitet över tid eller per maskin, och mycket, mycket mera.

Detta förenklar och effektiviserar hela produktionskedjan, och ger markant förbättrad produktivitet och minskad kassation.


T.I.G. MES-system
TIG authentig
authentig
MES-systemet authentig ger dig full kontroll på hela produktionsflödet. Från inköp och planering till produktion i realtid, servicetider, kvalitetskontroll och energieffektivitet.

Systemet är moduluppbyggt och mycket flexibelt. De olika modulerna presenteras i pdf-broschyren nedan.
PDFT.I.G. authentig informationsbroschyr
(Broschyren är på engelska)

T.I.G. MES-system
TIG referenskunder

Referenser

Flera världsledande producenter har implementerat T.I.G.'s system.
För ytterligare information, besök gärna T.I.G.'s hemsida:
www.tig.atincl-fot
Battenfeld Sverige AB   |   Skallebackavägen 29   |   302 41 HALMSTAD   |   035-15 59 50   |   info(a)battenfeld.se
Vi tillämpar Wittmann Group Allmänna Sälj- och  Leveransbestämmelser vid all försäljning och vid alla leveranser om inget annat avtalats.