FORMSPRUTOR FÖR PLAST OCH GUMMI

Wittmann-Battenfeld och Maplan

Formsprutor för plast från Wittmann-Battenfeld

FORMSPRUTOR FÖR PLAST

Vi har formsprutor för plast från WITTMANN BATTENFELD för skottvikter från 0,05 gram upp till över 20 kg. Låskrafter upp till 2000 ton (20000 kN).

Maplan - formsprutor för gummi

FORMSPRUTOR FÖR GUMMI

När det gäller formsprutning av gummi erbjuder vi maskiner från MAPLAN. Horisontala eller vertikala maskiner med upp till 900 tons (9000 kN) låskraft.

FORMSPRUTOR FÖR PLAST

SmartPower

SMARTPOWER

SmartPower är superkompakta, servohydrauliska, formsprutor med ett intelligent, energibesparande drivsystem. Förutom energibesparing ger servodriften korta cykeltider tack vare sin höga dynamik. Finns även som multikomponent Combimould.

Datablad SmartPower (pdf)
Datablad SmartPower COMBIMOULD (pdf)

EcoPower

ECOPOWER

Helelektriska EcoPower (finns även som hybrid) kombinerar effektivitet med precision. Högeffektiv direktdrift utan remmar. En kompakt sprutenhet och en ren låsningsenhet. Maskinen tar upp minimal golvyta. Hög repeterbarhet. Finns även som snabbgående helelektrisk Xpress.

Datablad EcoPower (pdf)
Datablad EcoPower Xpress (pdf)

MacroPower

MACROPOWER

Kraftfulla serien MacroPower erbjuder stora maskiner, men med ett kompakt format. Moduluppbyggd. Mycket hög precision men samtidigt höga hastigheter. Mycket användarvänlig. Finns även som MacroPower COMBIMOULD med dubbla sprutaggregat samt som E-hybrid.

Datablad MacroPower (pdf)
Datablad MacroPower COMBIMOULD (pdf)
Datablad MacroPower E-hybrid (pdf)

MicroPower

MICROPOWER

Från enkel produktion av små detaljer till formsprutade microdetaljer. Med högsta precision formsprutas extremt små detaljer med skottvikter från 0,05 gram! Helelektriska MicroPower har ett intelligent maskinkoncept som gör det möjligt att bygga på basmodellen med multifunktions produktionsceller.

Datablad MicroPower (pdf)

BEGÄR OFFERT!

Begär offert på önskad maskin, snabbt och enkelt, genom att fylla i vårt formulär för offertförfrågan. Vi återkommer så snart som möjligt med offertförslag. Naturligtvis förbinder du dig inte till något, utan offerten är fri.

Klicka här för offert!
Vertical

VERTICAL

Vertikalmaskinerna har en vertikal låsenhet, sprutenheten kan placeras vertikalt eller horisontalt. Idealiska för att hantera komplexa profiler, 'insert molding', speciella funktioner och processer samt specialmaterial. Det finns tre modeller: VPower (vertikal med rundmatningsbord 120-160 ton), VM/VM-R (vertikal med eller utan rundmatning) och CM/CM-R/CM-S (holmlös, extra kompakt, med eller utan rundmatning).

Datablad VPower (pdf)
Datablad VM/CM (pdf)


MEDICAL

MEDICAL

För renrumsproduktion har WITTMANN BATTENFELD tagit fram paketlösningar som möter renrumsklassificering upp till EN-ISO 14644, främst avsedda för MEDICAL. Dessa paket baseras på många års erfarenhet och finns tillgängliga för MicroPower, SmartPower och EcoPower.

Datablad Medical (pdf)

B8 - Allt under kontroll

B8 - ALLT UNDER KONTROLL

UNILOG B8 har en självförklarande logik, liknande den som återfinns i modern kommunikationsutrustning. Maskinens rörelser kan styras via membranknappar medan processfunktioner sköts via den 21,5" stora fullfärgsskärmen som hanterar multi-touch med svep och zoom. Behörighetskontroll via RFID eller nyckelkort/ring. Ett stort hjälpbibliotek är inkluderat i kontrollsystemet. Skärmen kan enkelt delas upp i två sektioner, vilket möjliggör samtidig visning av två olika funktioner.

Datablad B8 (pdf)

WITTMANN BATTENFELD

WITTMANN BATTENFELD

I över 40 år har Wittmann och Battenfeld, nu WITTMANN Group, erbjudit lösningar för plastindustrin. Idag är man ensamma om att kunna erbjuda alla produkter för plastproduktion, från en och samma leverantör. I nedanstående broschyr ger vi en kortfattad presentation av WITTMANN Group och deras produkter.

Presentation - WITTMANN BATTENFELD (pdf)

SE WITTMANN BATTENFELD PRESENTATIONS-VIDEO

Vill du veta mer om WITTMANN BATTENFELD - besök deras hemsida på www.wittmann-group.com

FORMSPRUTOR FÖR GUMMI

Maplan HORIZONTAL

HORIZONTAL

Effektiv: Med stort utbud av avformningsutrustning och borstar
Produktiv: Perfekt för produktion av små precisionsdetaljer i stora serier
Flexibel: Klarar stora som små verktyg
Specialiserad: För stora serier helautomatiskt med minimalt personalbehov

Produktlänk Maplans modellutbud (engelska)

Maplan C-FRAME

C-FRAME

Ergonimisk: Bra arbetshöjd och full tillgänglighet från 3 sidor
Flexibel: Insprutning ovanifrån eller underifrån
Specialiserad: Idealisk för produktion av inlägg och små serier

Produktlänk Maplans modellutbud (engelska)

Maplan VERTICAL

VERTICAL

Modulär: Stort utbud av olika typer av låsenheter och sprutenheter
Produktiv: Kan utrustas med robotar, automatisering och kringutrustning
Flexibel: Insprutning ovanifrån, underifrån eller 2-komponent
Specialiserad: Perfekt för inlägg, t ex gummi+metall-detaljer

Produktlänk Maplans modellutbud (engelska)

Maplan Smart Control Systems

SMART CONTROL SYSTEMS

Maplans ingenjörer har utvecklat en ny generation av kontrollenheter, C6, baserade på högsta prestanda, användarvänlighet och den senaste tekniken. Här kombineras en stor pekskärm med ett fullt skalbart användargränssnitt, full webbfunktionalitet med HTML5 och en modern och tydlig design. Intelligenta funktioner som cykelkonfigurator och fritt programmerbara knappar.

Produktlänk C6 Control Systems (engelska)

SE MAPLAN PRESENTATIONS-VIDEO

Vill du veta mer om MAPLAN - besök deras hemsida på www.maplan.at

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

Instagram