KRING UTRUSTNING & TILLBEHÖR

Wittmann, Virginio Nastri, Gimatic, Triple R

Wittmann - Temperering och kyla

TEMPERERING/KYLA

Tempereringsaggregat för vatten från ca 30°C upp till 180°C. Allt från enklare basaggregat till aggregat med extra kraftfulla pumpar och element. Byggda av kvalitetskomponenter. För processer med höga temperaturer finns även oljeaggregat som tempererar upp till 250°C. Vi har även kylaggregat för vattentemperaturer under 30°C.

Wittmann - Infärgning och dosering

INFÄRGNING/DOSERARE

För att få bästa ekonomi och kvalitet vid tillsats av additiver krävs en bra doserare/infärgare. Wittmann erbjuder allt från enklare volumetriska doseringssystem (Dosimax) till fullgravimetriska precisionsblandare (Gravimax) för upp till 8 olika material.

Wittmann - Materialhantering

MATERIALHANTERING

Wittmann levererar allt från enkla motordrivna materialsugar (Feedmax) till kompletta nätverksstyrda systemlösningar med RFID-taggade anslutningar för automatiskt materialval. Vi kan förse dig med allt från enkla materialbehållare till hela system och bistår med kompletta installationer, dimensionering, rördragning, vakuumsystem - ja, allt för en komplett helautomatisk plastfabrik!

Wittmann - Torkaggregat

TORKAGGREGAT

Wittmann's materialtorkar finns som fristående - mobila - aggregat eller som kompletta, nätverksstyrda system och centraltorkar. Effektiv och skonsam torkning. Genom en rad energibesparande funktioner är torkaggregaten energisnåla - och dessutom energideklarerade.

Wittmann - Kvarnar

KVARNAR

Wittmann har ett komplett utbud av kvarnar för regranulering av ingöt och plastskrot. Kvarnarna har en kapacitet från ca 10 kg/h upp till ca 700 kg/h och finns för placering bredvid formspruta eller som fristående återvinningsanläggning. Välj mellan traditionella kvarnar med snabbroterande knivar eller lågvarviga för bästa ekonomi och bästa granulatkvalitet.

Wittmann - Flödesregulatorer

FLÖDESREGULATORER

Wittmann har under lång tid varit världsledande när det gäller vattenregulatorer. Bästa kvalitet, brett utbud och konkurrenskraftiga priser. Vill du få kontroll på flödet - välj vattenbatterier från Wittmann! De manuella regulatorerna finns i flera olika serier (bl a 101, 301, 401) för flöden på upp till 30 l/min. Det finns även helautomatiska regulatorer (WFC & Flowcon) samt manuella regulatorer för högtemperatur (200/230).

Virginio Nastri - Transportband

TRANSPORTBAND

Från Virginio Nastri kan vi erbjuda transportlösningar lämpade för flera typer av industriell produktion (dock ej livsmedel). Transportbanden finns i ett flertal standardmodeller, men kan också anpassas helt efter önskemål. Det finns olika typer av bandbanor och smarta lösningar för att bulkpacka detaljer i lådor eller påsar. Vi har också alternativ för att separera detaljer.

Gimatic - Gripdon

GRIPDON

Gimatic Plastics är specialister på pneumatiska komponenter till gripdon. Främst så kallade EOAT - End-Of-Arm-Tools - avsedda för montering på robotarmar. Gimatics patenterade produkter håller högsta kvalitet - men ändå till riktigt bra priser. Utbudet består av bl a vakuum/sugkoppar, griptänger, snabbytesgrepp, c-axlar, parallellgripare samt kompletta modulsystem för byggnation av gripdon. Kompatibelt med flera andra system på marknaden (t ex ASS, SAS m fl).

RRR - Oljerening

OLJERENING

Orenheter i oljan i hydrauliska system kan ställa till med stora problem, kostsamma haverier och förlorade inkomster. Så behöver det inte vara. RRR minskar din stilleståndstid och ökar din produktivitet - dessutom till en låg investeringskostnad med kort återbetalningstid.

ULTRALJUDS SVETSNING OCH BEARBETNING AV RÖR & SLANG

Vi har även utrustning för Ultraljudssvetsning och Bearbetning av rör och slang.

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

Instagram