OLJERENING

Triple R

RRR - Oljerening

RRR AVLÄGSNAR FASTA PARTIKLAR, VATTEN OCH SLAM

RRR's filter är tillverkade av ett speciellt cellulosamaterial lindat kring en kärna. Där kombineras micro- och djupfiltrering genom att utnyttja den axiella filtreringsprincipen med flödesriktning från toppen till botten. Nederst komprimeras filtret för att öka densiteten. En duk av non-woven skyddar botten och stoppar partiklar och hindrar migration. Alla filterelement är utrustade med lyftband för enkelt avlägsnande.

RRR - Oljerening modell SE

RRR OLJERENARE MODELL SE

RRR modell SE är en by-pass oljerenare med egen pumpmotor för snabb och enkel installation som inte påverkar hydrauliksystemet. Finns i två modeller, SE-50 och SE-100 beroende på tankstorlek/oljemängd. Ansluts enkelt till oljetanken. Komplett med On/Off-box med överhettningsskydd, monteringsbricka för snabb installation samt manometer för kontroll av filtrets nedsmutsningsgrad. Låg driftkostnad, enkel installation och enkelt underhåll.

Produktblad RRR SE-serien (engelska)

RRR - Mobil oljerenare

RRR MOBIL OLJERENARE

RRR MOBILE är två/fyra SE-100-enheter monterade på en praktisk kärra för enkel by-pass oljerening. En mobil oljerenare som är perfekt vid service eller för filtrering av ny olja. Kan användas vid en mängd olika applikationer och flera olika serviceuppgifter. Försedd med eget pumpsystem.

Produktblad RRR MOBILE (engelska)

RRR - Oljefilter

RRR FILTERELEMENT

Alla Triple R filterelement är flerfaldigt testade och garanterar en konsekvent och repeterbar micron-ranking och effektivitet. Filterelementen finns i 4 storlekar (30, 50, 100 och 300), med olika reningsgrad, samt i flera olika material från cellulosa till polyester till PP, och finns i två olika uppsättningar (standard eller dubbel D-serie).

Produktblad RRR filterelement (engelska)

RÄKNA UT VAD DU KAN SPARA MED TRIPLE R

Inga fler oljebyten! Undvik maskinstillestånd! Ökad produktivitet!
Använd vår ROI-kalkylator (Return-on-investment) och se hur mycket du kan spara med RRR!

TRIPLE R - FÖR REN HYDRAULOLJA

TRIPLE R oljefiltreringssystem utvecklades på 1960-talet baserat på ett amerikanskt patent. Från början var målet att utveckla en produkt som förlängde livslängden på motoroljan i lastbilar. På den tiden var det nödvändigt att byta olja varje 3000-4000 km. De allra första oljefiltren från TRIPLE R gjorde det möjligt att förlänga intervallen för oljebyten till 100000km! Från detta har TRIPLE R utvecklat produkten med högsta prioritet: man uppgraderar ständigt produkterna för att leverera filtrering av absolut toppkvalitet, och möter utmaningarna från industrin, där TRIPLE R har blivit en fundamental del för att skydda oljebaserade maskiner och system.

RRR - Oljerening

SE RRR PRESENTATIONS-VIDEO

Vill du veta mer om TRIPLE R - besök deras hemsida på www.triple-r-europe.com

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

Instagram