ROBOTAR, AUTOMATISERING
OCH IN-MOLD-LABELING

Wittmann

Wittmann - Ingötsplockare och robotar

CNC ROBOTAR

Allt från enklare plockrobotar till avancerade 3-axliga CNC linjärrobotar från WITTMANN.

Automatisering

AUTOMATISERING

Vi erbjuder kompletta automatiseringslösningar. Från "pick-n-place" till avancerade lösningar för att stapla, packa och kontrollera. 

IML - In mold labeling

IN-MOLD-LABELING

Kompletta, helautomatiska, IML-system (in mold labeling) till mycket konkurrenskraftiga priser.

ROBOTAR

WP80 ingötsplockare

WP80 - INGÖTSPLOCKARE

WP80 är en lättskött, snabb och stabil plockare för ingöt. Styrning via touchpanelen NET8. Som option finns vakuum för enklare detaljplock. Två slaglängder: 550mm eller 700mm. Gränssnitt: Euromap 67. 

Faktablad WP80 (pdf)

Små robotar

SMÅ ROBOTAR

De optimala robotarna för flexibel automatisering av mindre formsprutningsmaskiner - med eller utan vertikal teleskopaxel. Finns i ett flertal olika modeller - även i en prisvärd PRIMUS-version för enklare "pick-n-place".

Produktkatalog Robotar (engelska)
Produktblad PRIMUS (engelska)

Medelstora robotar

MEDELSTORA ROBOTAR

Medelstora robotar för hantering av gods på 10 till 35 kg. Finns i flera versioner. Bl a PRO-modellerna med förstärkta profiler, lägre ljudnivåer och energisparsystem där WITTMANN W8-serien sätter en helt ny standard när det gäller prestation.

Produktkatalog Robotar (engelska)

Stora robotar

STORA ROBOTAR

Avsedda för stora formsprutor (1200-4000 ton) med vikter på 50 till 125 kg. Finns i flera PRO-modeller för olika maskinstorlekar. Största modellen baseras på en stålkonstruktion för bästa stabilitet och livslängd.

Produktkatalog Robotar (engelska)

Höghastighets robotar UHS

HÖGHASTIGHETS ROBOTAR (UHS)

WITTMANN UHS (ultra high speed) robotserie har utvecklats för att uppnå snabbast möjliga uttagstider och möjliggör att formens öppentid är mindre än 1 sekund.  För att konstant uppnå dessa korta tider på lång sikt, är den vertikala axeln direkt aktiverad via en växellåda, vilket ger direktöverföring av krafterna.

Produktkatalog Robotar (engelska)

Specialrobotar

SPECIELLA APPLIKATIONER

WITTMANN förser dig med den optimala roboten efter dina specifika behov. Dessa robotar utmärker sig genom sin flexibilitet och lämplighet för speciella applikationer.  Till exempel kan två robotar monteras på samma horisontella axel för tidskritiska applikationer.

Produktkatalog Robotar (engelska)

R9 teachbox

ROBOTSTYRNING R9

Nya robotstyrningen R9 är en komplett omarbetning av R8. Hanteringen är bekant från tidigare versioner, men allt har förbättrats och förenklats. Teachbox R9 kommer med en 1280x800 pixlars skärm (10,1"). Ergonomin är förbättrad, med membranknappar för de vanligaste funktionerna, och vikten har reducerats med 10%.

Produktkatalog Robotar (engelska)

Vill du veta mer om WITTMANN BATTENFELD - besök deras hemsida på www.wittmann-group.com

AUTOMATISERING

Automatisering - Wittmann Battenfeld

AUTOMATISERING - WITTMANN BATTENFELD

Via WITTMANN BATTENFELD erbjuder vi tre olika typer av färdiga paketlösningar för automatisering. Turn Key (nyckelfärdigt), komplett automatisering med maskin - robot - kringutrustning. Add On (tillägg), i de fall du som kund redan har en maskin. Stand Alone (fristående), när man vill använda automatiseringar utan en tillverkande maskin för att stapla, förpacka eller flytta detaljer.

Informationsblad Automatisering (pdf)


Automatisering - WIBA Automation

AUTOMATISERING - WIBA AUTOMATION

WIBA Automation erbjuder kompletta lösningar till plast- och gummiindustrin. Wiba har tre fokusområden; automatiseringar kring formsprutning, extrudering och maskin. Tillsammans med systerbolaget Battenfeld Sverige AB har vi mångårig branscherfarenhet inom plast/gummi och hög kompetens inom automatisering och maskinkonstruktion. Det gör att vi kan erbjuda allt från enklare gripdonstillverkningar till kompletta turn-key projekt med t. ex. materialhantering, formsprutning, formverktyg och automatisering. Allt från en och samma leverantör.

Läs mer på www.wiba-automation.se

Vill du veta mer om WIBA Automation - besök deras hemsida på www.wiba-automation.se

IN-MOLD-LABELING (IML)

Wittmann IML - standard

IML - STANDARDENHETER

IML-lösningar för upp till 75 kg vikt. Roboten kan monteras på fast formbord eller extern ram. Hög flexibilitet för alla typer av IML-applikationer (plana eller omslutande etiketter). Topp- eller sidorobot. Etikettmagasin från 30 ml upp till 20 l behållare.

Produktkatalog Robotar (engelska)

Wittmann IML - plana etiketter

IML - PLANA ETIKETTER

För produktion av lock med plana etiketter, 3-sidiga till 5-sidiga behållare. 2–8 kaviteter. För formsprutor upp till max 500 tons låskraft. Torrcykeltid: 3-4 sekunder. Max belastning: 50 kg.

Produktkatalog Robotar (engelska)

Wittmann IML - omslutande etiketter

IML - OMSLUTANDE ETIKETTER

För produktion av runda behållare med omslutande etiketter. 2–8 kaviteter. För formsprutor upp till max 500 tons låskraft. Torrcykeltid: 4-7 sekunder. Max belastning: 50 kg.

Produktkatalog Robotar (engelska)

Wittmann IML - stapelbara

IML - STAPELBARA

För produktion med 4+4 eller 8+8 kaviteter. För formsprutor upp till max 500 tons låskraft. Torrcykeltid: 4-6 sekunder. Max belastning: 50 kg.

Produktkatalog Robotar (engelska)

Vill du veta mer om WITTMANN BATTENFELD - besök deras hemsida på www.wittmann-group.com

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

Instagram