TORKAGGREGAT

Wittmann

Wittmann - Mobila torkaggregat

MOBILA MATERIALTORKAR

WITTMANN Drymax E och Aton Plus är kompakta och mobila torkaggregat. Drymax är en traditionell tork med två bäddar för torkmedia. Aton är baserad på segmenthjul där torkmediat är fördelat på ett flertal olika segment - vilket ger en lägre energiförbrukning och ett bättre torkresultat.

Produktkatalog Materialtorkar (pdf - engelska)

Wittmann materialbehållare och materialbatterier

TORKBEHÅLLARE OCH TORKBATTERIER

WITTMANN Drymax torkbatterier är försedda med två bäddar för torkmedia, vilket möjliggör ett kontinuerlig flöde av konstant torr luft. Silmax materialbehållare har integrerad mikroprocessor och finns från 100 upp till 1200 liter.

Produktkatalog Materialtorkar (pdf - engelska)

Energideklarerade torkar från Wittmann

ENERGIDEKLARERAT

Efter flera års forskning har WITTMANN utvecklat en standardiserad metod för energideklarering av torkar. Deklarationen baseras på strikta testmetoder som ger ett repeterbart resultat på verklig energiförbrukning. Efter varje test förses varje torkmodell med en etikett som visar på energideklareringen och uppmätt resultat av kWh-förbrukning per enhet av torr luft.

Energy Rating Standard (pdf - engelska)

Tryckluftstorkar Wittmann Farragtech

TRYCKLUFTSTORKAR

Tryckluftstorken, som uppfanns 1991 av Rainer Farrag, erbjuder många fördelar för plastindustrin. Med WITTMANN / Powered by FarragTech tryckluftstorkar ges möjligheten att torka små mängder material på ett effektivt sätt.

Produktkatalog Materialtorkar (pdf - engelska)

Vill du veta mer om WITTMANN BATTENFELD - besök deras hemsida på www.wittmann-group.com

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

Instagram