TRANSPORT BAND

Virginio Nastri

Virginio Nastri - Transportband med rak bandbana

TRANSPORTBAND MED RAK BANDBANA

Modellen CL är ett transportband med rak bandbana på ett vinklingsbart, höj- & sänk-bart stativ (enkelfundament).

Modellen PNL är ett band med rak bandbana placerad på ett höj- & sänk-bart stativ (dubbelfundament). PNL är främst avsett för horisontell användning, t ex vid avläggning av detaljer med robot vid sidan av en formspruta.

Produktblad CL
Produktblad PNL

Virginio Nastri - Transportband med vinklad bandbana

TRANSPORTBAND MED VINKLAD BANDBANA

Modellen CB har en nedre platå med fast vinklad (35°) bandbana.

Modellen SV har en 700mm lång övre platå med fast vinklad (35°) bandbana.

Modellen CBD är ett Z-format band som har en nedre och en övre platå med fast vinklad (35°) bandbana.

Produktblad CB
Produktblad SV
Produktblad CBD

Virginio Nastri - System för bulkpackning

FYLLSYSTEM FÖR BULKPACKNING

Modellen CPS är en karusell för bulkpackning av mindre detaljer i lådor, påsar eller säckar. Programmerbar för att rotera efter ett visst antal detaljer eller maskincykler. Används t ex i anslutning till ett transportband.

Modellen FILLER är ett komplett, helautomatiskt, fyllsystem för påsar eller lådor. Fritt programmerbara axlar som arbetar horisontellt över den yta som skall fyllas. Finns för 2, 3 eller 5 Europa-pallar. FILLER är en patenterad lösning (VI 98 A 000240).

Produkblad CPS
Produktblad FILLER

Virginio Nastri - Separering av detaljer

SEPARERING AV DETALJER

För separering av detaljer finns ett antal olika tillbehör som kan beställas som extrautrustning till transportband. SAP är en separeringspaddel, SAR är en separeringsrulle och SAS är en fristående enhet med separeringsrulle. Användningsområde: För separering av små/stora detaljer, eller för separering av detalj och ingöt.

Modellen SAV är en vibrationsbana för separering av detaljer. Mindre detaljer avskiljs genom att trilla ner mellan vibrationsstavarna, och de större detaljerna matas framåt.

Produktblad SAP
Produktblad SAR
Produktblad SAS
Produktblad SAV

STANDARD ELLER SPECIAL?

Virginio Nastris transportband finns i en mängd standardversioner. Men man erbjuder även specialanpassning, så du kan få banden i nästan vilket utförande du vill! Man producerar också flera typer av rullbanor, kedjebanor, elevatorer och mycket mer.  

TRANSPORTBANDS LÖSNINGAR SEDAN 1964

Virginio Nastri har funnits på marknaden sedan 1964 med utveckling och tillverkning av transportbandssystem. Idag är man ca 30 anställda och har en produktionsyta på ca 4000 kvm. Man designar, producerar och levererar dagligen mer än 20 transportsystem och levererar till över 60 länder runt om i världen.

Virginio Nastri - Transportband

SE VIRGINIO NASTRI EXEMPEL-VIDEO

Vill du veta mer om VIRGINIO NASTRI - besök deras hemsida på www.virginionastri.com

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

Instagram