ULTRALJUDS SVETSNING

Herrmann Ultraschall

ULTRALJUDS-SVETSNING
AV PLAST

Herrmann Ultraschalls PLASTICS division erbjuder lösningar för sammanfogning av formsprutade termoplastdelar. Ultraljudssvetsning är ren, säker och miljövänlig. Det är omöjligt att tänka sig industrin utan denna sammanfogningsteknik inom en mängd marknadssegment. Herrmann Ultraschall erbjuder patenterade lösningar för svetsapplikationer med högsta styrka, precision och repeterbarhet.

Herrmann Ultraschall - Ultraljudssvetsning av plast
Herrmann Ultraschall - Vad är ultraljudssvetsning?

VAD ÄR ULTRALJUDS SVETSNING?

Ultraljudssvetsning innebär sammanfogning utan lim, skruvar eller värme från yttre källa. Under denna process blir plasten strategiskt smält med hjälp av ultraljudsvibrationer, så att en sammanfogande och formstabil fog produceras.

Som en ekonomisk produktionsmetod med korta cykeltider, säkerställer ultraljudssvetsning en hög grad av processkontroll och repeterbara kvalitetsresultat.

Lär dig mer! Ultrasonic welding -  the basics (engelska)

Herrmann Ultraschall - Ultraljudssvetsar

ULTRALJUD SVETSMASKINER

Snabb och tät svetsning av formsprutade termoplastdetaljer - det är vad ultraljudssvetsar från HiQ-serien gör bäst. Svetsprocessen kan enkelt justeras och övervakas. För stor flexibilitet är snabbytessystemet för svetsverktygen bekvämt.

Det är möjligt att konfigurera upp till fyra olika svetstryck per process. Detta säkerställer en exakt justering av parametrar, överlägsen alla andra termiska sammanfogningsprocesser. Varken laser, vibrations- eller speglingssvetsning är kapabla till sådan precision.

Produktlänk Ultraljudssvetsar för plast (engelska)

Herrmann Ultraschall - Ultraljudstestcenter i Halmstad

TECH CENTER I HALMSTAD

Battenfeld Sverige AB är svensk representant för Herrmann Ultraschall. I våra lokaler i Halmstad har vi ett eget Tech Center där vi kan utföra tester. Här håller vi också seminarier och utbildningar.

Varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor gällande ultraljudssvetsning.

SE HERRMANN ULTRASCHALL PRESENTATIONS-VIDEO

Vill du veta mer om HERRMANN ULTRASCHALL - besök deras hemsida på www.herrmannultraschall.com

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

Instagram